Scoala de ski Poiana Brasov pentru copii si adulti | R&J Ski School – Ski Rental Poiana Brasov ofera pachete de ski atractive pentru sezonul de ski 2021 – 2022

Scoala de ski Poiana Brasov , R&J Ski School & Ski Rental ofera pachete de ski pentru copii si adulti, atractive, personalizate in functie de cerintele fiecarui elev, nivel de ski, perioada de ski, orar de ski , etc.

Scoala ski R&J Poiana Brasov Romania, ofera lectii ski pentru copii si adulti

detalii si pe : www.scoalaski.ro

Scoala de ski si snowboard din Poiana Brasov are un  program destinat invatarii si perfectionarii ski-ului.

Suntem  o echipa de instructori de ski si snowboard, profesioniști,  experimentati in a adapta fiecare lecție la cerintele si nevoile fiecarui turist, pentru a avea o experienta  sigură si de neuitat .

scoala ski poiana brasov o

In funcție de nevoile și obiectivele dvs, puteți să alegeti lecția de ski privata, sau cea de grup. Fie că este vorba de distracție pentru toată familia,  sau evadarea unui grup de prieteni , scoala de schi R&J Ski School  Poiana Brasov, va poate recomanda  programul dorit de distractie in Poiana Brasov .

Au inceput rezervarile pentru cursurile de ski  si snowboard organizate de R&J Scoala de Ski din Poiana Brasov pentru sezonul 2021 – 2022.  Lectiile de ski / snowboard pentru initiere si incepatori se vor tine pe partia privata de langa sediul scolii, sau pe  partia Bradul ( de langa telecabina Capra Neagra  ), iar cele pentru avansati se vor tine pe Masivul Postavarul.

Rezerva AICI !

No Comments Yet.

Leave a Comment