Scoala de ski Poiana Brasov pentru copii si adulti | R&J Ski School – Ski Rental Poiana Brasov ofera pachete de ski atractive pentru sezonul de ski 2021 – 2022

Scoala de ski Poiana Brasov , R&J Ski School & Ski Rental ofera pachete de ski pentru copii si adulti, atractive, personalizate in functie de cerintele fiecarui elev, nivel de ski, perioada de ski, orar de ski , etc.

Scoala ski pentru copii si adulti R&J Poiana Brasov Romania, ofera lectii ski pentru copii si adulti

detalii si pe : www.scoalaski.ro

R&J Ski School Team Poiana Brasov

Scoala de ski si snowboard din Poiana Brasov are un  program destinat invatarii si perfectionarii ski-ului.

Scoala de ski pentru copii si adulti in Poiana Brasov oferite de R&J Ski School of Poiana Brasov

Suntem  o echipa de instructori de ski si snowboard, profesioniști,  experimentati in a adapta fiecare lecție la cerintele si nevoile fiecarui turist, pentru a avea o experienta  sigură si de neuitat .

scoala ski poiana brasov o

In funcție de nevoile și obiectivele dvs, puteți să alegeti lecția de ski privata, sau cea de grup. Fie că este vorba de distracție pentru toată familia,  sau evadarea unui grup de prieteni , scoala de schi R&J Ski School  Poiana Brasov va poate recomanda  programul dorit de distractie in Poiana Brasov .

– Câteva sfaturi pentru a rezerva lecția perfectă oferita de Școala de Ski R&J din Poiana Brasov. Acestea sunt principalele lucruri pe care credem că ar trebui să le luați în considerare înainte de a rezerva o lecție de schi în Poiana Brașov:

Lectii ski copii si adulti oferite de scoala de schi R&J din Poiana Brasov

  • Alegeți între lecțiile de grup sau cele private . Primul lucru la care trebuie să vă gândiți înainte de a vă rezerva lecțiile, este dacă doriți să vă alăturați unei lecții de grup cu alți schiori și snowboarderi de un nivel similar sau dacă preferați instrucțiuni individuale. Când luați în considerare lecțiile de grup vs lecțiile private, ambele au avantaje și dezavantaje: lecțiile de grup sunt mai ieftine și mai sociabile, în timp ce lecțiile private sunt personalizate, ceea ce înseamnă că veți obține mai mult in timpul petrecut cu instructorul dvs.

Instructor de schi pentru copii si adulti in Poiana Brasov

Cunoaște-ți nivelul de schi. Cunoașterea nivelului dvs. de schi sau snowboard vă va ajuta să vă alăturați celei mai potrivite lecții de grup și să oferiți instructorului indicatii despre nivelul cunostintelor dvs. Nu vă faceți griji, totuși, scolile de schi efectuează de obicei o evaluare a nivelului înainte de a începe prima lecție, pentru a se asigura că primiți cele mai bune instrucțiuni posibile.

Cursuri de schi pentru adulti si copii in Poiana Brasov cu scoala de ski R&J Ski School

Aflați ce trebuie să aveti la prima lecție de schi . Există câteva elemente de bază pe care trebuie să le aduceți la prima lecție de schi, dintre care majoritatea le puteți închiria la magazinele de închiriere schiuri și sporturi locale. Acestea includ o jachetă de schi și pantaloni, mănuși, bluza de corp, ciorapi de schi, ochelari de ski sau ochelari de soare și echipamentul dvs. de schi sau snowboard, inclusiv clapari / boots si bete. De asemenea, vă recomandăm să cumpărați sau să închiriați o cască și nu in ultimul rand sa nu uitați să vă luati crema de protecția solară!

Inchirieri echipamente de schi si snowboard in Poiana Brasov la R&J Centru inchirieri Poiana Brasov

Rezervați lectii de schi, de grup sau private în Poiana Brașov cu Școala de schi R&J

Cursuri de schi de grup :

  • Pro: Principalul avantaj al lecțiilor de grup este costul acestora, deoarece sunt mai puțin costisitoare decât lecțiile private. De asemenea, sunt mult mai sociabile, permițându-vă să cunoașteți oameni noi al căror nivel de schi este similar cu al vostru.
  • Contra: Veți împărti instructorul cu alte persoane, iar atentia acestuia fata de dvs. este mai limitata. Aceasta înseamnă că progresul este de obicei într-un ritm mai lent decât în ​​lecțiile private, ceea ce, la rândul său, înseamnă că lecțiile de grup sunt în general mai puțin intense decât cele private. De asemenea, va trebui să vă adaptați la datele, orele și durata lecției de grup, deoarece de obicei nu sunt disponibile mai puțin de 3 zile.

Cursuri de schi private :

  • Lecțiile private sunt recomandate tuturor schiorilor de la incepatori până la experți , care doresc să se concentreze pe abilități specifice.
  • De asemenea, sunt ideale pentru cei care caută o experiență unică pe pârtii, deoarece instructorul va putea adapta lecția la interesele și nevoile dvs.
  • Sfatul echipei noastre locale: un instructor privat te va scoate în afara zonei de confort, va găsi defecte în tehnica pe care nici nu știai că există și îți va arăta cât de departe poți merge când îți depășești cu adevărat limitele. Nu veți obține doar o mână de exerciții la care să lucrați pentru restul săptămânii, ci și un antrenament bun!

Cursuri de ski pentru copii organizate de R&J Ski School Poiana Brasov

Au inceput rezervarile pentru cursurile de ski  si snowboard organizate de R&J Scoala de Ski din Poiana Brasov pentru sezonul 2021 – 2022.  Lectiile de ski / snowboard pentru initiere si incepatori se vor tine pe partia privata de langa sediul scolii, sau pe  partia Bradul ( de langa telecabina Capra Neagra  ), iar cele pentru avansati se vor tine pe Masivul Postavarul.

Rezerva online AICI !

No Comments Yet.

Leave a Comment