Scoala de ski R&J Poiana Brașov oferă o varietate de lecții de ski si snowboard pentru adulți. Reducere 20% pentru rezervari

…….pentru toate abilitățile de la începători la avansați.

Lectii ski copii si adulti oferite de scoala de schi R&J din Poiana Brasov

Școala de ski si snowboard R&J Poiana Brașov ofera atat lectii de ski cat si de snowbording pentru adulti, indiferent de nivelul la care se afla , de la incepatori la avansati. R&J pune la dispozia clientilor sai si un centru cu echipamente de ski si snowboard de inchiriat . Fie că sunteți începator la prima lectie de ski, fie că vă întoarceți și căutați să vă îmbunătățiți tehnica de ski , vă oferim lecții pentru orice nivel .

poiana brasov ski school offer ski lessons for kids and adults

Cu ajutorul echipei noastre de instructori de ski si snowboard R&J, vă puteți alătura unei lecții de grup în discipline precum schiul sau snowboarding-ul, puteți rezerva o lecție privată pentru o personalizare suplimentară sau puteți experimenta mai mult din zona de schi Poiana Brașov si Masivul Postavaru.

Poiana Brasov Ski School and Snowboard School

Veți învăța și vă veți îmbunătăți tehnica de ski sau snowboard în ritmul dvs. , veti fi asistat in permanenta de un instructor de ski R&J , care va va asigura si o atmosfera prietenoasa pe toata durata cursului de ski.

lectii de ski pentru sdulti si copii cu instructori de ski de la R&J Poiana Brasov

Luați decizia inteleapta și începeți să schiați în modul corect, deoarece indreptarea unor deprinderi gresite sunt mai greu de corectat decat invatarea corecta a miscarilor. La R&J Poiana Brașov suntem conștienți de faptul că începătorii adulți, de orice vârstă, vor avea teama, retinere, înainte de a începe prima lectie de ski .

Distractie si lectii de ski la cursurile de ski oferite de R&J scoala de ski si snowboard Poiana Brasov

Cu ajutorul instructorilor noștri prietenoși și profesioniști de ski R&J, vă veți putea bucura de plăcerile schiului alpin, prin formatul nostru de lecție de grup pentru începători sau avansati.

Cursuri de schi pentru adulti si copii pe partia Bradul din Poiana Brasov

Vei fi plasat într-un grup de schiori începători cu aceleasi cunostinte sau similare, unde te vei bucura de o atmosferă distractivă și relaxată pe măsură ce vei învăța elementele de bază ale schiului alpin.

Janin ski instructor at R&J ski school poiana brasov

Ne vedem pe partie !!!

Online booking ski lessons in Poiana Brasov

No Comments Yet.

Leave a Comment