Scoala Ski Poiana Brasov – Cursuri ski copii si adulti , cursuri ski private si de grup oferite de Scoala de Ski si Snowboard R&J Poiana Brasov pentru sezonul 2021 – 2022. Reducere 20%

Cursuri de ski pentru copii in Poiana Brasov cu monitori de ski acreditati ISIA
Ski pe nocturna in Poiana Brasov – Partia Bradul

  • Cea mai bună modalitate prin care copiii tăi pot învăța să schieze sau să facă snowboard este să urmeze cursurile unei scoli de schi, unde vor putea, de asemenea, să se bucure de activități distractive și să întâlnească alți copii de vârsta lor.

Lectii ski copii personalizate de R&J Scoala de Ski Poiana Brasov

  • La ce vârstă pot învăța copiii să schieze ? Scoala noastra de ski acceptă de obicei copiii de la varste cuprinse între 3 și 4 ani . Aceste cursuri de ski se vor desfasura cu instructor privat.

Monitori de ski Poiana Brasov ofera cursuri de ski pentru copii in Poiana Brasov

  • În ceea ce privește snowboard-ul, scoala noastra de ski oferă de obicei lecții pentru copii cu vârste de peste 5 ani. Acest lucru se datorează faptului că s-a apreciat că snowboarding-ul necesită mai multă dezvoltare musculară la nivelul picioarelor, precum și coordonare, echilibru și o rezistență mai mare decat schiatul. Cu toate acestea, lucrurile se schimbă și există din ce în ce mai multe școli de schi care oferă lecții de snowboard pentru copii cu vârste mai mici de 4 ani .

Lectii ski de grup pentru copii in Poiana Brasov oferite de R&J Scoala de Ski

  • Cum sunt lecțiile de schi pentru copii? – Depinde de vârsta și nivelul de schi al acestora. Copii de la 3 la 4 ani se pot alătura majorității școlilor de schi, deoarece au de obicei programe speciale care combină lecții scurte de schi oferite in snow-parcul amenajat special pentru copii (o zonă distractivă pentru copii pentru a învăța într-un mediu sigur). – Copiii de 5 ani și peste pot participa la lecții normale de schi de grup timp de 2 , 3 sau 4 ore, fie dimineața, fie după-amiaza. – Unele școli de schi oferă lecții de grup pentru copii mai mari și adolescenți, cu posibilitatea de a învăța , freestyle și tehnica de off – piste.

Au inceput rezervarile pentru cursurile de ski si snowboard organizate de R&J Scoala de Ski din Poiana Brasov pentru sezonul 2021 – 2022. Lectiile de ski si snowboard pentru initiere si incepatori se vor tine pe partia privata de langa sediul scolii sau pe  partia Bradul ( de langa telecabina Capra Neagra ), iar cele pentru avansati se vor tine pe Masivul Postavarul.

Va asteptam cu drag !

No Comments Yet.

Leave a Comment