Cazare Poiana Brasov / Accommodation Poiana Brasov

PENSIUNEA PANTHEON ****

 

Cazare Poiana Brasov Pensiunea Patheon96__mg_4859

 

 

 

 

c25b20

 

 

 

 

 

ro

 

Amplasata in vecinatatea restaurantului Sura Dacilor, a pensiunii Alex si a pensiunii Casa Vinga, la cativa pasi de patinoar si doar cateva sute de metri de telecabina Kanzel , de telegondola Postavarul Expres, de bisericuta de lemn Sf. Ioan, de partia Bradul si de binecunoscutele restaurante Vanatorul si Coliba Haiducilor, Pensiunea Pantheon ofera oaspetilor sai o frumoasa panorama asupra varfului Postavarul si a partiilor de schi.

Clasificata la 4 stele Pensiunea Pantheon se diferentiaza printr-o arhitectura deosebita, ce imbina intr-o modalitate subtila stilul antic de panteon cu designul modern al unei pensiuni montane.

Structurata pe 4 nivele (parter, doua etaje si o mansarda), Pensiunea Pantheon pune la dispozitia oaspetilor sai o capacitate de cazare de 20 de locuri in 10 camere duble, spatioase, fiecare camera cu balcon si baie proprie echipata modern si cu stil, o sala de mese, un frumos salon de cafea si ceai dotat cu semineu, o terasa spatioasa, gradina si 10 locuri de parcare, cate unul pentru fiecare camera.

Prin stilul arhitectonic original, prin eleganta si rafinament, prin dotarile multiple de care dispune si prin serviciile ireprosabile oferite, Pensiunea Pantheon – casa ta, departe de casa, imbogateste peisajul turistic din Poiana Brasov, devenind un templu al vacantei, al odihnei si relaxarii.

en

 

Situated in the vicinity of the famous restaurants Sura Dacilor (The Dacians` Barn), Vanatorul (The hunter) and Coliba Haiducilor (Outlaws` Hut), a few steps away from the skating ring and only 400 meters from the Kantzel Cableway, Postavaru Express gondola lift and Saint John traditional wooden church, Pantheon Guest House offers a fantastic panoramic view of Mount Postavaru and its ski slopes.

Rated as a 4 star facility, Pantheon Guest House distinguishes itself with a special architectural style, a subtle combination of antic pantheon design and a modern style.

Structured on 4 levels (ground floor, 2 superior floors and loft), Pantheon Guest Houseprovides tourists with a 20 persons accommodation capacity, in 10 double rooms with modern bathrooms, a dining room, an elegant coffee/tea saloon with a fireplace, a spacious terrace, a garden and a 10 places parking lot.

With its original architecture, elegance and refinement, multiple facilities and outstanding services, Pantheon Guest House enriches the touristic offer of Poiana Brasov, becoming a real the temple of holiday, rest and relaxation.

scoala ski poiana brasov , rezervari

 

 

 

 ******************************************

CASA EMIL

BOUTIQUE HOTEL

 

img_20160630_115823DCF 1.0

 

 

 

 

 

 

ro

 

Așezată într-o zonă pitorească a stațiunii Poiana Brașov, într-un luminiș răcoros, la poalele pădurilor de brad, chiar în inima vestitei stațiuni, pensiunea CASA EMIL își dorește de la bun început să constituie o notă aparte în panoplia unităților de cazare din zonă.

Prin imaginația proprietarului, cu ajutorul neprețuit al arhitectului și al constructorului, unitatea oferă o imagine clasică a construcțiilor montane, în care lemnul și piatra își au partea leului, obligatorie într-o astfel de locație.

Arhitectura și materialele folosite sunt completate de amenajările și decorațiunile deosebite. Astfel, inaugurată în vara anului 2006, CASA EMIL este singurul boutique hotel din stațiune, cele 4 camere large double, o cameră dublă standard și respectiv două apartamente avându-și fiecare povestea ei, fiind decorată într-un stil artitectural unic, destăinuindu-și propriul nume și oferindu-le oaspeților săi momente, trăiri și emoții unicat.

Toate acestea sperăm să contribuie la crearea unei atmosfere aparte, deosebită și relaxantă, care să ofere vizitatorului șansa unui sejur cu totul special, în măsură să-l determine să-și aducă aminte cu plăcere de perioada petrecută aici. Dorință acestuia de a reveni va fi stimulată și de întreaga echipă care îi va stă la dispoziție cu toată pregătirea, calificarea, educația și dăruirea membrilor ei.

Notă aparte pe care o va oferi CASA EMIL este generată și de modul conceptual la care s-a lucrat de la bun început: ideea de la care a pornit totul și care este vie și în prezent este aceea a unei locații care păstrează eticheta calității, a bunului gust, a atenției către detalii, o locație unde bunul simț și solicitudinea sunt la ele acasă, unde grija față de toți cei care îi călca pragul și decid să îi fie oaspeți speciali este pe primul plan.

Acest concept va oferi oaspeților șansa unei (unei) €œpovestiri€œ unice, în care acțiunile organizate ale diverselor grupuri restrânse vor beneficia de intimitatea locației, fără a fi perturbați de alte acțiuni sau grupuri, iar turiștii individuali vor fi răsfățați cu intimitate și relaxare, toți simțindu-se în sânul unei adevărate familii, într-o a doua €œacas〜, pe toată perioada sejurului.

DCF 1.0pic-modern-1

 

 

 

 

 

scoala ski poiana brasov , rezervari

1 Comment

  • website
    20 Jul 2021

    I’ve been surfing online more than 3 hours today, but I never discovered any attention-grabbing article like yours. It¡¦s pretty worth enough for me. In my view, if all web owners and bloggers made good content material as you did, the internet can be much more useful than ever before.

Leave a Comment