Noua parcare auto din Poiana Mica mai 2017

 

Noua parcare din Poiana Mica  are 434 de locuri, iar în fața acesteia a fost amenajat și un terminal unde pot staționa autocarele și microbuzele. De asemenea, primarul George Scripcaru a precizat că odată cu deschiderea acestei parcări se vor putea lua și măsuri de restricționare a accesului cu autotusimele în stațiune. „Cei care vor veni în Poiană își vor putea lăsa mașinile în această parcare, iar de aici vom asigura transportul către stațiune cu autobuze, care ar urma să circule la intervale scurte de timp. În acest fel putem elimina parcările și aglomerația care se crează pe timpul sezonului de iarnă în zona Rossignol. Până acum, nu aveam cum să impunem restricții, deoarece nu puteam oferi alternativă turiștilor”, a explicat primarul Brașovului, George Scripcaru. ( sursa www.bizbrasov.ro)

627x0 (2)627x0 (3)

 

 

 

 

 

 

627x0 (4)627x0 (1)

 

 

 

 

 

 

 

18 persoane vor fi angajate pentru administrarea parcării.

Accesul în parcare se face pe la parter, din drumul care leagă oraşul de staţiunea Poiana Braşov. Clădirea de parcare este structurată pe patru niveluri fiecare având o suprafaţa de 2.869,9 mp, iar fiecare etaj este supravegheat video, fiind de asemenea montate și instalații de detectare, dar și de stingere a incendiilor, iar în zona intrărilor și ieșirilor fiind amenajate și grupuri sanitare. Ieşirea se realizează două niveluri mai jos, pe latura opusă a clădirii, direct la cota de teren de pe latura de SV, spre complexul Silver Mountain.

În vederea administrării acestei parcări ar urma să fie angajate 18 persoane, în ședința de Consiliu Local de luna aceasta ( mai 2017) urmând să fie aprobată schema de personal, dar și tarifele de acces. Plata se face pe baza tichetului care se emite la barieră la automatele de plată montate la fiecare nivel. De asemenea, pentru accesul mai facil există și un lift. ( sursa www.bizbrasov.ro)

No Comments Yet.

Leave a Comment