R&J Ski School & Ski Rental / Scoala Schi si Inchirieri Echipament Schi in Poiana Brasov

    * Situati  în centrul statiunii Poiana Brasov, la parterul Pensiunii Casa Emil,  vis-a-vis de Restaurantul Vanatorul,  în zona de maxim interes pentru pasionații de schi, la o distanta egala , dar nu departe de cele doua telecabine ce deservesc Vf. Postavaru si la 2-3 minute de partia de incepatori Bradul.  R&J Ski Team  își propune să ofere iubitorilor de ski  spre inchirere cele mai bune echipamente la cele mai bune prețuri.

pirtia-de-ski-bradul-poiana-brasovcentru scoala schi si inchirieri schi poiana brasov      

 

poiana brasov transfer ski

shuttle bus

 

 

 

       * Centrul  nostru de închiriere  echipament  de ski, ofera  schiuri de calitate superioară de la marcile consacrate  Elan, Head, Rossignol, Dalbello, Dynastar si Volkl, echipament  pentru toate nivelurile de la incepatori la experti ( race ski ) . Dimensiunile  claparilor sunt de la cea mai mica marime de copii pana la cea mai mare de  adulti .

      * Personalul nostru te ajuta in alegerea echipamentului potrivit in functie de nivelul si marimile fiecaruia, precum si cu informatii despre situatia la zi a partiilor.  

      * Clientii  trebuie să completeze și să semneze formularul de închiriere. În cazul în care sunt sub 18 ani, părintele sau tutorele legal trebuie să semneze pentru ei .

      * Oferim de asemenea spre inchiriere si casti de protectie.

scoala de ski poiana brasov | inchirieri ski si snowboard poiana brasovPoiana Brasov inchirieri ski si snowboard

inchirieri ski 2022 poiana brasovPoiana Brasov ski & snowboard school & rental

dav???

         *  Schiuri  atragatoare pentru copii,  cu marimi de la 67 cm numai bune pentru a le asigura si celor mici confortul in initierea skiului.

Ski boots rental in Poiana Brasov with R&J Ski Rentals in Poiana BrasovScoala de ski pentru copii cu echipamente de ski moderne inchiriate de R&J Ski Rental din Poiana Brasov

 

 

 

 

 

 

  * Pentru adolescenti ,  adulti si cei mai experimentati  oferim schiuri de ultima generatie, servisate dupa fiecare utilizare.

           * Bocancii reci si umezi pot strica ziua sau chiar vacanta oricarui iubitor de sport , de aceea noi acordam o atentie sporita uscarii si dezinfectarii claparilor dupa fiecare utilizare, servisarea schiurilor ori de cate ori este nevoie , prin ascutirea canturilor si ceruire.

  Ski service in Poiana BrasovSki & Snowboard service in Poiana Brasov

scoala ski poiana brasov oScoala de ski pentru copii si adulti in Poiana Brasov oferite de R&J Ski School of Poiana Brasov

 TARIFE INCHIRIERI ECHIPAMENT SKI

pentru sezonul de ski

2021 / 2022

Adulti  / Copii – Zi  

Ski equipment –  50 Ron / 40 Ron

Skis + Boots + Poles   ( beginner  / medium level )

Full   ski equipment –  70 Ron / 60 Ron

Skis + Boots + Poles + Helmet   ( beginner  / medium level )

Skis + Poles  —– 50 Ron / 40 Ron

Boots     ————– 30 Ron / 30 Ron

Ski Helmet  ——-  30 Ron / 30 Ron

Ski Goggles  ——  25 Ron / 25 Ron

Race  Skis  ——  150 Ron   ( nivel avansat  )

…vezi alte recenzii aici !

Pareri | Sugestii | Mesaje

 Vom răspunde mailurilor primite  in cel mai scurt timp posibil .   aici

No Comments Yet.

Leave a Comment