R&J Ski School & Ski Rental Poiana Brasov

Poiana Brasov Ski School and Snowboard School

Scoala de schi poiana brasov- roDe ce să ne alegeți ?

Iată de ce 96% dintre lecțiile de schi și snowboard recenzate prin R&J Ski School Poiana Brașov sunt evaluate cu 5 stele.

Snowboard courses in Poiana Brasov | Cursuri de Snowboard in Poiana Brasov

R&J –  Scoala de ski  Poiana Brasov are un  program destinat inavatarii si perfectionarii ski-ului. Monitori de  ski profesioniștiexperimentati in  a adapta fiecare lecție la cerintele si nevoile fiecarui turist, pentru a avea o experienta  sigură si de neuitat .

·        Un instructor de ski , nu trebuie să fie un schior ex-olimpic pentru a fi un monitor de ski eficace. De fapt, trebuie sa fie o personalitate entuziasta și sa aiba pasiune pentru ski . Sigur, este nevoie și de calificare in acest domeniu, sa aiba cunostinte necesare de predare de la nivelul de incepatori , intermediari, pana la nivelul de avansati , sa aiba abilitati de comunicare, atitudine, prezenta de spirit, tinuta si infatisare, sa asigure siguranta elevilor, si nu in ultimul rand sa transmita cursantilor dragostea lor fata de acest nobil sport.

·        In funcție de nevoile și obiectivele dvs, puteți să alegeti  lecția privata, totuși daca doriți, fie că este vorba de distracție pentru toată familia, sau evadarea unui cuplu in Poiana Brasov puteti opta pentru lectia de grup.

·        Posibilitatea explorarii  muntelui alaturi de un ghid montan /  instructor de ski.

–         Importanța de a avea instructorul potrivit nu ar trebui subestimată, așa că ne-am asigurat că puteți afla mai multe despre fiecare instructor, le puteți verifica recenziile și le puteți trimite un mesaj înainte de rezervare și de plată pentru orice lecție.

–          Scoala de schi R&J Poiana Brașov a fost fondată în 2007 și este condusă de o echipă de profesioniști din industrie, cu peste 25 de ani de experiență în predarea cursurilor de schi , de la incepatori la avansati.

Echipa de management R&J

Scoala de Ski si Snowboard Poiana Brasov - R&J Ski School  Poiana Brasov

Ski school Poiana Brasov with R&J Ski TeamWhy choose us?

Poiana Brasov R&J Ski School

Here’s why 96% of ski & snowboard lessons reviewed through R&J Ski School Poiana Brasov are rated 5 stars

R&J –  Ski School POIANA BRASOV is a renowned program dedicated to all  ski levels. Trained professional ski instructor tailor each lesson to the needs of the skier for a safe but memorable experience.

·        What do you expect  based on your needs and goals – You can structure your private lesson however you choose, whether it’s fun-for-the-whole-family, or a couple’s escape to Poiana Brasov  remote reaches.

·        Exploring the mountain with your personal ski instructor.

–         The importance of having the right instructor shouldn’t be underestimated, so we have ensured that you can learn more about each instructor, check their reviews and send them a message prior to booking and paying for any lessons.

–          R&J Ski School Poiana Brasov was founded in 2007 and is run by a team of industry professionals with over 25 years of ski teaching experience.

Management R&J team

Scoala de Ski si Snowboard Poiana Brasov - R&J Ski School  Poiana Brasov

Booking ski school in Poiana Brasov

Janin:

Locul 2 la Campionatul Monitorilor de Ski 2018 , Janin Monitor de ski la R&J Scoala de Ski si Snowboard Poiana Brasov

Poiana Brasov Ski instructor

Campionatul National al Monitorilor de schi din Romania 2016

R&J Ski Instructor Poiana Brasov

ski school poiana brasov

Janin:

Instructor ski la R&J Ski School din Poiana Brasov

Roxana:

cursuri de schi la scoala de schi R&J ski school

scoala de schi din statiunea Poiana Brasov ofera cursuri de ski pentru copii

Childrens Ski Lesson in Poiana Brasov

Roxana:

We want it to be easy to book ski and snowboard lessons, so we have created an online marketplace for reliable, fully qualified ski and snowboard instructors, a reservation that can only be made with a few clicks.

– We think booking ski and snowboard lessons should be easy, so we created an online marketplace for trusted, fully qualified ski and snowboard instructors, that can be booked in just a few clicks.

Cursuri de ski pentru copii in Poiana Brasov cu monitori de ski acreditati ISIA

Ski pe nocturna in Poiana Brasov – Partia Bradul

Booking ski school in Poiana Brasov

1 Comment

Leave a Comment